Wie ben ik en waarom doe ik dit.

Blijvende gedragsverandering | Gewoonten doorbreken | Psychologie | Voeding | Beweging | Ontspanning | Slaap | Stress & Burn-out | CooL | Kinderen en Jongeren | Zingeving. Voluit heet ik Ingrid Witlox, mijn bijnaam is Ink(y). Sinds 2018 terug op honk in het fijne Brabant.Udenhout om precies te zijn; een gezellig dorp omringd door natuur (Loonse & Drunense Duinen, Oisterwijkse Bossen & Vennen, Kampina, Groene Woud), welke een belangrijke rol speelt in mijn coaching.  Als Economisch Psychologe kwam ik in het mediaonderzoek terecht. Dit heb ik heel wat jaren met veel plezier gedaan. Ik ben dan ook een mazzelkont dat ik bij de meest fantastische bedrijven heb mogen werken, zoals NPO, Walt Disney en Efteling.

Toch kwam er een keerpunt; ik raakte burn-out. Dit dwong mij tot zelfreflectie en om helemaal terug te gaan naar de kern. Wie ben ik, wat wil ik, waar sta ik voor?Al snel kwam ik erachter dat puur commercieel werk mij niet meer paste. Ik miste zingeving. Echt iets kunnen betekenen voor anderen, hoe minimaal ook. Via opleidingen tot Kinder- en Mediacoach heb ik onlangs de registeropleiding tot Leefstijlcoach afgerond. Hiermee is voor mij de cirkel rond. Tijdens mijn herstelproces heb ik zelf ondervonden hoeveel baat je kunt hebben bij een gezonde(re)leefstijl. Mij is onomstotelijk bewezen dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ook als ervaringsdeskundige geloof ik dus sterk in de waarde van leefstijlcoaching.

In mijn praktijk, School of Slow, begeleid ik je als een soort co-regisseur naar het punt waarop je zelf zoveel mogelijk regie ervaart over je eigen levensbalans, gezondheid en geluk. Positieve Gezondheid vormt hierbij de basis. Ik moedig je aan vanuit de coulissen en kom pas de set op als jij om concrete aanwijzingen vraagt. Jij bent de ster, jij schittert in de hoofdrol! De coach-technieken die ik gebruik zijn wetenschappelijk onderbouwd. Mijn manier van coachen is motiverend, inspirerend, warm, no-nonsense en met humor. Ik bied je altijd een oprecht luisterend oor, neem jouw doelstellingen, wensen en behoeften zeer serieus en kijk er naar uit om samen de rode loper uit te rollen naar jouw nieuwe leven, jouw happily ever after.

School of Slow is een praktijk zonder haast met kernwaarden die bij deze tijd passen: authentiek, aandachtig en creatief. Niet alleen een nieuwe lifestyle, juist ook een nieuwe mindstyle. Met nadruk op klein geluk, betere keuzes maken en simpeler leven.  

School of Slow biedt onder andere 1-op-1 coaching. Je kunt kiezen uit de pakketten Slow Kick Start of Slow Deep Dive. Het is ook mogelijk om een traject op maat te maken.

Zie ook ...

School of Slow