Slow VIP morning

We gaan samen een dagdeel (4 uren) intensief aan de slag. We spreken af op een mooie, inspirerende locatie middenin de natuur in de omgeving van Den Bosch of op de Veluwe.

Je kunt dit arrangement zien als een zelfontwikkelings- en me-time moment in één! Jij maakt een kickstart met het creëren van je droomleven. Ik begeleid je hierbij en leg je in de watten.

   

Je vraagt je natuurlijk af... wat gaan we beleven?

  • Voordat we elkaar treffen tijdens de Slow VIP Morning hebben we al uitgebreid kennisgemaakt via een gratis online meeting van een half uur.
  • Je hebt van mij digitaal al een Miracle Morning Checklist ontvangen om je dag en de sessie helemaal optimaal en energiek in te gaan.
  • Op een mooie locatie midden in de natuur ontvang ik je warm – letterlijk en figuurlijk – met verse koffie of thee en een (h)eerlijke healthy zoete lekkernij.
  • Intussen gaan we aan de slag met jouw Slow Leefstijl Scan. We brengen jouw huidige leven/ leefstijl in kaart aan de hand van een aantal belangrijke facetten en bepalen welke eerste stappen nodig zijn om richting je droomleven te komen.
  • Daarna maak je op papier een zogenaamd vision board van je gedroomde leven. Lekker creatief en helemaal slow; uit het hoofd, in de handen en het hart. Tevens een heel mooi aandenken aan de waardevolle tijd die je voor jezelf hebt vrijgemaakt.
  • Inmiddels is het tijd geworden om de benen te strekken en de frisse buitenlucht in te ademen. We gaan naar buiten, aan de wandel. Jij mag kiezen of je deze tijd (ca. 45 min.) wilt invullen als coachsessie of als een mindful walk.

  • We sluiten jouw Slow VIP Morning af met een lunch bestaande uit seizoenssoep, salade, ambachtelijk gebakken brood, diverse hartig en zoet beleg en een slow smoothie. We reflecteren kort op de ochtend; wat heb je geleerd, wat neem je mee, hoe pak je door?
  • Na 2 weken hebben we nog een follow up sessie via ZOOM (45 min). Ik ben benieuwd hoe het nu met je gaat. Welke stappen heb je gezet, welke actie(s) heb je ondernomen en wat is je doel voor de komende periode? Heb je nog vragen? Tips & tricks nodig? Ik help je graag!

Een blijvende Slow VIP feelgood herinnering met een investering in jouwzelf voor slechts: € 550,-

School of Slow biedt onder andere 1-op-1 coaching. Je kunt kiezen uit de pakketten Slow Kick Start of Slow Deep Dive. Het is ook mogelijk om een traject op maat te maken.

Zie ook ...

School of Slow